Și-a ucis toți copiii făcând o greșeală banală la micul dejun

Și-a ucis toți copiii făcând o greșeală banală la micul dejun

-
//
29.06.2017

În toată lumea, mamele vor ca cei mici să crească mari și sanatoși. Ele au grijă ca la micul dejun, cea mai importantă masă a zilei, copiii să consume alimente sănătoase.

Și-a ucis toți copiii făcând o greșeală banală la micul dejun

Din păcate, pregătirea unui mic dejun, s-a transformat într-o tragedie pentru o mamică, originară din Mexic, și cei doi copii ai săi.

Așa cum o face în fiecare zi, Josefina le pregătește copiilor săi, Augustin în varsta de 8 ani și  Maria în vârstă de 6 ani, micul dejun. Copiii se trezesc, se spală pe mâini și apoi iau micul dejun pregătit de mama lor.

În acea zi, respectând rutina, Josefina le-a pregătit copiilor micul dejun: suc de portocale și omletă cu ouă și suncă.

După ce au mâncat, copiii s-au pregătit și au plecat la școala. Două ore mai târziu, Josefina a primit un telefon de la școală în care a fost anunțată ca cei doi copii ai săi au fost duși de urgență la spital.

Ajunsă în camera de gardă, medicii care i-au consultat pe copii i-au spus că micuții se află în stare foarte gravă, că nu pot ține sub control febra și că cel mai probabil cei mici au luat salmonella, scrie baby.unica.ro.

Acest tip de bacterie se găsește în foarte multe alimente și acum distrugea organele copiilor săi.

După ce au făcut câteva analize, medicii au constat că micuții au luat bacteria din micul dejun pregătit în acea dimineață de mama lor.

După ce au stat de vorbă cu mama, medicii au descoperit că în timp de pregătea micul dejun, Josefina a folosit telefonul mobil și cel mai probabil așa a ajuns să contamineze mâncarea cu salmonella.

Din păcate, în ziua de azi, totul se învarte în jurul tehnologiei și foarte mulți oameni își folosesc telefoanele mobile absolut oriunde merg, chiar și la toaletă. Ce nu realizează însă este că din baie sunt șansele cele mai mari de infecție cu bacterii precum E.coli, chiar dacă se spală pe maini.

Se pare că bacteria care se regăsește în scaun, se poate transmite și așeza pe telefonul mobil în timp ce te afli la baie și astfel, chiar dacă te speli pe mâini, o faci degeaba pentru că bacteria se află pe telefon.

Din păcate, copiii Josefinei nu au supraviețuit și în memoria copiilor săi, a decis să își facă publică povestea pentru a atrage atenția asupra pericolului imens.

 Sursa: baby.unica.ro