mamaplus.md

Și-a lăsat fetița într-un loc de joacă, iar la întoarcere a găsit-o plină de sânge

-
//
12.11.2018

Becky, o britanică în vârstă de 33 de ani, s-a gândit să petreacă timp cu copiii ei, astfel că s-au dus cu toţii într-un centru comercial din oraş. În timp ce se plimba prin magazine cu copiii mai mari, a lăsat-o pe micuţa Willow, în vârstă de doar un an şi jumătate într-un loc de joacă special amenajat.

mamaplus.md

Nu a trecut mult timp, că le-a auzit pe îngrijitoare ţipând. Când s-a dus la locul de joacă, şi-a găsit fetiţa plină de sânge, cu muşcături pe tot corpul, de parcă ar fi tăbărât câinii pe ea.

Conform Mirror, muşcăturile ar fi fost provocate chiar de către ceilalţi copii din locul special amenajat.

"Îngrijitoarele tot spuneau că e ceva normal, că aşa fac toţi copiii! Când am ajuns eu, se chinuiau să o despartă de un băieţel care se ţinea cu dinţii de gâtul ei! Am luat-o repede în braţe, iar băieţelul respectiv se uita satisfăcut la mine, cu un rânjet lung şi sânge la gură!", a declarat mama fetiţei.

Willow a fost dusă de urgenţă la spital, unde a fost vaccinată împotriva hepatitei B, ba chiar i s-au aplicat şi grefe de piele pe unele răni.

Doctorii susţin că muşcăturile ar fi provenit de la mai mulţi copii. Conform unor surse neoficiale, copiii care ar fi atacat-o pe micuţă ar proveni din familii de migranţi somalezi.

Sursa: stirilekanald.ro