mamaplus

Shopping pentru mame. Cum să cumperi tot de ce ai nevoie pentru copii cu un click, dintr-un singur loc și cu livrare?

-
//
13.03.2020

Orice tânăr părinte înțelege că cea mai relevantă și importantă resursă este timpul, iar când ai un copil mic acesta devine și mai important. Prin urmare, o metodă eficientă de a-l economisi și de a-l petrece frumos cu bebelușul tău este să apelezi la unul dintre cele mai mari magazine pentru bebeluși Mamico.md, care îți oferă livrare în orice punct al țării și prețurile cele mai ofertante de pe piață. Află din acest material cum să cumperi tot de ce ai nevoie cu un click și cum să beneficiezi de livrare eficientă, plus reduceri frumoase.

Primul pas: creează un cont

Accesează site-ul magazinului online pentru copii Mamico.md și creează-ți un cont sau loghează-te cu una dintre rețelele de socializare disponibile. Acest lucru îți permite să urmărești la ce etapă îți este comanda, când va fi livrată, dar și ce produse poți trece în wishlist. În plus, grație creării unui cont, poți fi parte din programul de loialitate. Acest lucru presupune că îți creezi un cabinet personal pe site, faci o comandă cu o valoare de 1000 lei și informezi managerii că ai devenit client al magazinului online pentru părinți și copii.

mamaplus

Programul de loialitate

Pentru că produsele destinate copiilor se numără printre cele mai consumabile și rapid epuizabile produse, magazinul online Mamico.md a decis să-și gratifice cumpărăturile prin intermediul unui program de loialitate. Ce presupune acesta? În primul rând, poți începe cu o achiziție de 1000 de lei, după care vei primi bonusurile. Când te pregătești de venirea unui copil pe lume, posibilitatea să cumperi toate cele necesare într-o mișcare și să primești puncte pentru asta e binevenită. Mecanismul de bonusuri îți dă posibilitatea să le strângi pentru fiecare achiziție efectuată, precum și pentru alte acțiuni sau evenimente, economisind bugetul familiei. Algoritmul de funcționare al acestui sistem de loialitate este extrem de simplu. Achiți până la 10% din suma comenzilor cu bonusurile acumulate. La o comandă de 1000 lei, poți utiliza până la 100 de bonusuri. Câștigi până la 5% din suma comenzilor în calitate de bonusuri. De exemplu, câștigi până la 50 bonusuri pentru fiecare cumpărătură de 1000 lei.

Livrarea

Pentru confortul și comoditatea ta, Mamico.md îți oferă câteva condiții benefice de livrare a produselor alese, direct la ușa casei tale, astfel încât să nu mai faci drumuri obositoare și cheltuieli inutile în magazine fizice (mai
ales dacă sunt amplasate prin tot Chișinăul). Dacă plasezi o comandă în prima parte a zilei, va fi livrată în aceeași zi. Celelalte comenzi vor fi livrate în ziua următoare. Comenzile plasate în a doua parte a zilei de sâmbătă sau duminică, vor fi livrate luni. În eventualitatea în care comanda plasată va fi livrată mai greu, vei fi informat rapid de reprezentanții companiei. Comenzile care au valoare mai mare de 300 de lei sunt livrate absolut gratuit, în Chișinău și suburbii.

mamaplus

Care sunt avantajele unui astfel de shopping?

1. Ai toate produsele la îndemână, de la scutece pentru bebeluși până la haine pentru copii, de la alimentație până la produse de igienă, astfel încât să fii asigurat oricând cu tot de ce ai nevoie.
2. Ai garanția unor produse de înaltă calitate și posibilitatea de a face return, în cazul în care ceva nu ți se potrivește, evident păstrând ambalajul și bonul de plată.
3. Ai o deservire pe măsura propriilor tale așteptări, astfel încât copilul tău să se bucure de cele mai bune jucării, hăinuțe sau alimentație specială.

Magazinul online pentru copii Mamico.md poate deveni aliatul tău în fiecare zi, oferindu-ți cele mai calitative produse, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.