Shopping MallDova aduce cele mai în vogă branduri internaționale

Shopping MallDova aduce cele mai în vogă branduri internaționale

-
//
24.04.2018

Shopping MallDova reconfirmă că este mai mult decât o destinație de shopping. Recent, singurul centru comercial de nivel european din țară și-a completat portofoliul de branduri cu nume sonore, în dorința de a se plia pe gusturile și necesitățile întregii familii. Ultimii care au completat pleiada noilor mărci sunt giganții din retail: JYSK și DeFacto – prezența cărora aliniază Shopping MallDova la standardele centrelor comerciale occidentale.

Shopping MallDova aduce cele mai în vogă branduri internaționale

Natalia Rogovschii, director marketing și PR, Shopping MallDova: „Shopping MallDova este un centru comercial de ultimă generație, care oferă experiențe de cumpărărturi şi distracţie la standarde internaţionale. Prin oferta comercială variată, completată, mai nou, de branduri premium, încercăm să răspundem cerințelor vizitatorilor, care își doresc să aibă acces la mărci de renume și servicii peste nivelul pieței. Shopping MallDova nu este doar o destinație perfectă pentru cumpărături, este un adevărat centru de lifestyle, cu un etaj întreg dedicat zonei de divertisment și petrecere a timpului liber. Extindem în permanență opțiunile de enternainment, ca să devenim un loc de întâlnire emblematic pentru oraș.”

Cu o suprafață de peste 1700 metri pătrați, magazinul unuia dintre cei mai mari retaileri de mobilă și decorațiuni din Europa – JYSK – oferă cumpărătorilor moldoveni toate produsele de care au nevoie pentru locuința lor, la o calitate ireproșabilă și la prețuri accesibile. Spațiul comercial imens găzduiește mii de piese de mobilier de interior și mobilier de grădină în stil scandinav, obiecte de decor și textile pentru casă, precum și produse destinate unui somn sănătos – saltele, plăpumi și perne. „Sleeping and Living" este deviza brandului danez, care deține peste 2400 de magazine în 50 de țări.

Una dintre cele mai în vogă mărci internaționale, brandul turcesc de mass-market DeFacto a ales să intre pe piața din Republica Moldova prin magazinul inaugurat recent la etajul 2 al Shopping MallDova. Spațiul generos de peste 1700 metri pătrați pune la dispoziția vizitatorilor o varietate de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii de inspirație urbană. Designul modern și luminos al vitrinelor creează o ambianță deosebită și invită tinerele familii la o experiență de shopping plăcută, la prețuri uimitor de mici! Brandul DeFacto a fost creat în 2005, iar astăzi este reprezentat de o rețea de 450 de magazine din 24 de țări.

Shopping MallDova oferă constant vizitatorilor săi multiple noutăți în materie de cumpărături. Doar în ultimele luni, gama de branduri internaționale s-a extins cu 4 mărci cu renume. Bunăoară, brandul polonez CCC este o premieră pentru țara noastră. Cea mai mare companie de vânzare cu amănuntul a încălțămintei din Europa Centrală și cel mai mare producător de încălțăminte din Europa vinde anual 40 de milioane de perechi de pantofi în 1000 de magazine din 18 țări de pe bătrânul continent, iar mai nou și în cel mai modern centru comercial din Moldova. Sortimentul CCC, care include 2 mii de modele în fiecare sezon, este în stare să satisfacă gusturile mai multor generații.

Un alt brand european, de această dată ceh – Kenvelo/Lee Cooper – este o marcă vestimentară care ține pasul cu spiritul liber al tinerei generații și redă cel mai bine moda străzii. Articolele de îmbrăcăminte și de încălțăminte pe care le găsești la Shopping MallDova emană prospețime și vitalitate, fiind perfecte pentru gusturile dar și posibilitățile financiare ale studenților.

XIAOMI, al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, invită vizitatorii să vadă și să testeze live cele mai noi gadget-uri, aparate electronice și tehnologii pentru o casă inteligentă.

Se alătură șirului de mărci celebre din Europa, găzduite de Shopping MallDova și Beatrice Lingerie, distribuitorul oficial al producătorului spaniol de lenjerie intimă Gisela și al brandurilor italiene de lenjerie de damă Lormar, Sielei și Leilieve. Articolele acestor companii sunt adorate de femeile din toată lumea, datorită designului modern, și totodată senzual, materialelor textile de cea mai înaltă calitate și prețurilor mai mult decât tentante.

Shopping MallDova va continua să investească în dezvoltarea zonelor de shopping, food și entertainment, asigurând o experiență unică vizitatorilor săi, adaptată celor mai noi tendințe din retail.