mamaplus

Sasha Lopez și Xenia Piciughin au devenit părinți! Fetița lor a ales să vină pe lume de Crăciun

-
//
26.12.2019

Serge Istrati alias Sasha Lopez a anunțat în seara zilei de ieri că a devenit tătic și e tare fericit, mai ales că acum câteva luni și-a visat fetița.

”Acum câteva luni am visat-o. Avea părul lung și blond. M-am apropiat de ea:
- Cum te cheamă?
- Mă cheamă Ama!
În aceeași dimineața Xenia îmi zice că a visat un copil, o fetiță, blondă... Am visat-o și eu. E Ama, fetiță noastră!”, povestește celebrul DJ.

mamaplus

Soția sa Xenia Piciughin se simte bine, iar fetița s-a născut acasă, la Chișinău, în circumstanțe absolut neplanificate.

”Nașterea a fost programata în București, la câțiva pasi de noi. Calendarul zicea după 10 ianuarie. Am decis să plecam 2 zile de Crăciun la Odesa. Prieteni, rude, ultimul Crăciun în doi. Da, știu, mulți nu s-ar fi riscat. Nu e despre noi. Xenia în toată sarcina nu a stat locului o clipă. Crăciun în București? Nu, avem timp. După 7 ore eram în Ucraina. Imediat după ce am ajuns, copilul a simțit că e momentul s-o deranjeze pe mama cu niste contracții tari. Cum adică, Crăciun fără ea?! În 2 ore eram deja la urgențe-n Chișinău. Ea a ales! A ales să se nască aici! Unde s-au născut părinții ei, bunicii...! Ne-a ales să-i fim părinți. A ales Crăciunul în 3!”, a mai asăugat Sasha Lopez într-o postare pe Facebook.

Menționăm că Sasha Lopez și Xenia Piciughin s-au căsătorit în acest an, pe 11 august.