Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

-
//
03.06.2015

Sărbătoare de poveste pentru copii, la Shopping MallDova. De 1 iunie, centrul comercial a oferit tuturor  vizitatorilor o adevărată călătorie în copilărie, cu aventuri fascinante, clipe de neuitat şi multe cadouri.

Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

Startul distracțiilor a fost dat pe 30 mai și a durat tocmai 3 zile, ca în povești. Programul de sărbătoare a fost plin de surprize pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. Aproximativ 200 de mămici şi copii au primit în dar din partea Shopping MallDova certificate valorice, produse electrocasnice, jucării şi dulciuri. De ziua celor mici, fiecare copil a fost parte din povestea Shopping MallDova. Deliciul zilei a fost concursul costumelor, cei mici fiind premiaţi pentru cel mai original costum de personaj din povești cu un set de cărţi.

Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

Ionuţ: „Mămica m-a costumat în cavaler cu armură, iar mie îmi place să fiu cavaler”.

Adelina: „Foarte frumos concurs. Sunt fericită că am venit astăzi aici”.

Chiar de dimineaţă, toţi vizitatorii au fost invitaţi într-o călătorie prin lumea cărţilor, pentru a face cunoştinţă cu oameni aleși și peripeții interesante. Astfel, fiecare părinte a avut posibilitatea să-i îmbogăţească biblioteca micului aventurier cu lecturi captivante la Târgul de carte, organizat de Editura Prut  Internaţional la Shopping MallDova.

Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

Ana, părinte: „Ca să îşi îmbogăţească orizontul cunoştinţelor cei mici trebuie să citească. I-am procurat copilului meu 3 cărţi cu poveşti şi poezii, dedicate lor”.

Elena, părinte: „Copilului meu ştie să citească de la vârsta de 4 ani, iar eu mă strădui de fiecare dată când am ocazia, să îi cumpăr cărţi”.

Pentru ca distracţia să fie la mare loc de cinste, Academia FasTracKids i-a invitat pe cei mici la un show interactiv, timp în care părinţii au avut posibilitatea să viziteze magazinele sau să dea o tură cu prietenii la cafea. Experții de la „FastTracKids” au avut grijă ca micuţii să-și dezvolte abilitățile și cunoştinţele prin joc, modalitate ideală de a învăţa, fără a se plictisi.

Irina, părinte: „Acest show este foarte interesant. A fost o pauză de distracţie pentru fetiţa mea şi una de shopping pentru mine”.

Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

Alături de experții de la „FastTracKids”, clovnii hazlii, animatorii haioşi şi creaturile pe picioroange le-au oferit copiilor doza de distracţie necesară celebrării sărbătorii lor. Pentru ca cei mici să se simtă adevărate personaje de poveste, Shopping MallDova a invitat maeştri special instruiţi, care le-au aplicat copiilor picturi pe față. Buna dispoziţie i-a însoţit tot timpul, întrucât atmosfera a fost întreţinută şi de invitatul special al zilei, interpretul Adrian Ursu.

Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

Patricia: „Mi-a plăcut foarte mult să cântăm şi să dansăm alături de Adrian Ursu şi Betty”.

Victoria: „Aici la Shopping MallDova totul este foarte distractiv, concertul, jocurile şi programul artistic. O voi ruga pe mama mea să mai venim”.

Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.