Radu și Ana Sîrbu au împlinit 16 ani de căsnicie

Radu și Ana Sîrbu au împlinit 16 ani de căsnicie

-
//
19.09.2017

E zi de sărbătoare în familia Sîrbu. Fostul membru al trupe O-Zone și soția sa au împlinit 16 ani de căsnicie. Ana a postat câteva poze pe pagina sa de facebook și i-a scris un mesaj de dragoste soțului său.

Radu și Ana Sîrbu au împlinit 16 ani de căsnicie

“Oh iubitul meu, privesc în urmă și nu îmi vine să cred... 16 ani de când am spus clar și despicat DA. Știu că anul acesta a fost unul complicat, știu că ne-a pus la cele mai grele încercări, și îți mulțumesc că ai fost acolo pentru mine atunci când m-am luptat cu tristețea și când mi-a fost chiar și mie greu să mă suport. Iubirea și răbdarea ta mi-au adus zâmbetul din nou pe buze, m-au făcut din nou fericită, iubindu-mă fără nici o mască doar pentru ceea ce sunt, dar cel mai important este că m-ai făcut să înțeleg că oricât de complicată nu ar fi viața noastră, din sutele de oameni care trec prin ea, tu vei fi mereu cel care îmi va întinde mâna pentru a mă ridica atunci când barca se scufundă. În ochii tăi pot să văd filmul vieții mele și al copiilor noștri și sper ca Bunul Dumnezeu să ne țină împreună pentru o veșnicie. Ești răsăritul și asfințitul meu... știi ceva? Te iubesc, Radu Sîrbu!”

Amintim că Ana și Radu Sîrbu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul de peste Prut. Cei doi au 3 copii: 2 fete, Anastasia Dalia şi Eva Maria Victoria și un băiat, David-Nicolas.

Radu și Ana Sîrbu au împlinit 16 ani de căsnicie

Fostul membru al trupei O-Zone este actualmente patronul casei de discuri Rassada Music.

Sursa: Mamaplus.MD