mamaplus

Producătorii de lactate din Republica Moldova acordă sprijin copiilor din familiile social-vulnerabile

-
//
03.05.2019

Cultura implicării sociale devine tot mai răspândită în țara noastră. Aceste parteneriate oferă oportunități de implicare întregii comunități. În acest context, CCF/HHC Moldova a lansat, în premieră, alături de Lactis și Inlac, campania „Împreună aducem copilăria acasă”, în sprijinul copiilor dezavantajați social.

mamaplus

Din cauza condițiilor social-vulnerabile în care trăiesc, copiii riscă să ajungă la orfelinat. Prin urmare, campania inițiată are ca scop oferirea unei șanse reale acestor micuți de a crește alături de familiile lor. Așadar, în perioada 22 aprilie - 18 mai 2019, la procurarea produselor Lactis și Inlac cu marcaj special, acorzi un sprijin enorm copiilor nevoiași. Prin acțiuni concrete și fapte bune, fiecare dintre noi poate contribui la bunăstarea vieții micuților care au nevoie de ajutor.

Produsele lactate care pot fi cumpărate: iaurturi în asortiment, cremă de brânză, brânză proaspătă de vaci, unt și brânză topită. 

Acestea sunt fabricate 100% natural, cu ajutorul unor utilaje moderne, iar rețetele sunt elaborate de tehnologi locali și străini, cu o experiență largă în domeniu și cu cunoștințe dobândite de la cei mai mari producători de lactate de peste hotarele țării. 

Cele două întreprinderi de comercializare a laptelui în Republica Moldova activează deja de 68 de ani, câștigând încrederea deplină a clienților.

Banii colectați la finalul campaniei „Împreună aducem copilăria acasă” vor fi oferiți direct familiilor social-vulnerabile, copiii cărora riscă să fie separați de părinții lor.

mamaplus

Lista punctelor de vânzare:

CC Moldmart, Chișinău, bd. Moscovei, 9
CC Soiuz, Chișinău, str. A. Russo, 1
CC Atlantic, Chișinău, str. Armenească, 51A
CC Budapest, Chișinău, bd. Dacia, 16/1
CC Varna, Chișinău, str. Decebal, 63
CC Palmira, Chișinău, bd. Dacia, 44
CC Testemițeanu, Chișinău, str. N. Testemițeanu, 29/7
Magazin de firmă Lactis, Bălți, str. Pușkin, 51