mamaplus

Prințul William a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton

-
//
22.01.2020

Ducele de Cambridge a istorisit că el și Katherine se aflau într-o vacanță romantică în Kenia în perioada aceea și că a ales special Lacul Rutundu, o zonă spectaculoasă, unde și-au propus să meargă la pescuit de păstrăv-curcubeu, după ce s-au cazat într-o căbănuță modestă din bușteni…

La sfârșitul zilei, William a îngenuncheat pe veranda casei și a cerut-o pe Kate de soție, oferindu-i viitoarei sale soții inelul de logodnă cu safire ce i-a aparținut Prințesei Diana.

William a povestit, copleșit de emoție, de ce a ales tocmai acel loc pentru cererea în căsătorie.

mamaplus

Continentul african are un loc special în inima mea. Este locul în care tatăl meu ne-a dus pe fratele meu și pe mine la scurt timp după ce a murit mama. Atunci când m-am hotărât care e cel mai potrivit loc pentru a o cere în căsătorie pe Katherine, niciun loc nu mi s-a părut mai potrivit pentru a îngenunchea decât Kenia, a spus William.

Pe 20 octombrie 2010, la aproape un deceniu de când s-au cunoscut, Prințul william și-a cerut în sfârșit iubita de soție…

Cum s-au cunoscut Prințul William și Kate Middleton

mamaplus

Prințul William și Kate Middleton s-au cunoscut în anul 2001, pe când erau studenți la Universitatea St. Andrews, iar anul următor se mutau deja împreună… Relația lor a devenit publică după ce au fost surprinși schiind împreună, în stațiunea elvețiană Klosters, iar în 2005, când au absolvit, Kate Middleton și Prințul William păreau extrem de îndrăgostiți.

Între timp, s-au și despărțit de câteva ori, însă de fiecare dată s-au împăcat. În ciuda faptului că erau împreună de mulți ani, Kate a primit statutul de „iubită oficială' a lui William abia în 2008, conform unor surse apropiate Palatului Buckingham.

mamaplus

În 2017, publicația The Guardian scria că existau unele „rezerve ca William să se căsătorească în afara cercului aristocratic”, așadar această întârziere a fost mai mult ca sigur cauzată de faptul că iubita Prințului era o tânără fără sânge albastru. Poate tocmai de aceea au trecut nu mai puțin de 9 ani până când Prince Charming s-a decis să pună marea întrebare! Cei doi s-au căsătorit abia în 2011, dar între timp au devenit părinți de trei ori, dovadă că mariajul lor este unul perfect funcțional.

mamaplus