mamaplus

Prințul Harry vrea să divorțeze de Meghan Markle. La cine va rămâne băiețelul cuplului

-
//
06.01.2020

"Meghan este oaia neagră a familiei, care nu dorește să învețe și nici nu înțelege cultura britanică. Pe deasupra, nu ajută cu nimic atunci când renunță la întreaga familie și nu încearcă să se adapteze," a spus un observator al casei regale.

Ba mai mult, sunt voci care susțin că Meghan Markle s-ar fi folosit de căsătoria cu prințul Harry pentru a căpăta notorietatea pe care și-a dorit-o toată viața.

Chiar dacă vor decide să meargă pe drumuri separate, prințul Harry și Meghan Markle vor fi uniți pentru totdeauna de fiul lor, Archie, născut în mai 2019. Iar cea mai importantă întrebare este la cine va rămâne copilul.

Archie este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, însă cei doi părinți nu dețin custodia legală a micuțului lor. Aceasta aparține Reginei Elisabeta a II-a, care este tutore și pentru cei 3 copii ai prințului William și ai lui Kate Middleton. Legea datează de acum 300 de ani, de pe vremea Regelui George (care a domnit la începutul anilor 1700).   

Astfel, în cazul unui divorț între prințul Harry și Meghan Markle, Archie ar rămâne la tatăl său, pentru a fi crescut de familia regală.

Meghan a făcut marea dezvăluire că este iubita lui Harry la 31 octombrie 2016, iar în noiembrie 2017 s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în mai 2018.