mamaplus

Prințul Harry susține că soția sa este denigrată în mod intenționat: „Am observat prea multă vreme suferința ei”

-
//
04.10.2019

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor da în judecată Associated Newspapers, proprietarii Daily Mail, MailOnline, Mail on Sunday, după ce cunoscutul tabloid englezesc a publicat o scrisoare privată dintre Ducesă și tatăl ei.

mamaplus

Firma de avocatură ce îi reprezintă pe cei doi, au spus despre cei de la Mail on Sunday că au publicat povești false. Această decizie a fost transmisă de Prințul Harry printr-o declarație extrem de puternică ce făcea referire la moartea mamei sale, Prințesa Diana, din 1997.

Diana a fost urmărită de paparazzi peste tot după mariajul său cu Prințul Charles, și a murit într-un accident de mașină în Paris după ce fugea de paparazzi.

„Cea mai mare frică a mea este ca istoria să se repete. Am văzut ce se întâmplă când cineva drag este atât de urmărit până în punctul în care nu mai este tratat sau văzut ca o persoană reală. Mi-am pierdut mama și acum îmi văd soția căzând victimă acestor forțe puternice.”, a spus acesta.

Ducesa Meghan Markle a fost subiectul multor povești negative din presa englezească de când s-a măritat cu Harry. Prințul a criticat tabloidele englezești pentru tratamentul pe care i l-au aplicat Ducesei, mai ales când aceasta se pregătea să dea naștere copilului lor, lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în mai 2019.

„Am observat prea multă vreme suferința ei și am rămas tăcut. Să stăm fără să acționăm ar fi contrariul a tot ceea ce credem noi.

Există un punct în care tot ce poți să faci este să te opui acestui comportament, căci distruge oameni și distruge vieți. Este hărțuire, ce sperie oamenii și îi face să rămână tăcuți. Acest lucru este inacceptabil, orice nivel. Nu vrem și nu putem să credem într-o lume în care nu există responsabilitate pentru așa ceva.”, a spus Harry.

Ducele și Ducesa de Sussex folosesc fonduri private pentru a acționa în justiție publicația.

Sursa