mamaplus

Prințul Harry a făcut declarații emoționante despre cum e să fii tată și cum l-a schimbat acest lucru

-
//
16.10.2019

Imediat după ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors din călătoria din Africa, cei doi au luat parte la WellChild Awards, un eveniment anual care vine în ajutorul copiilor grav bolnavi.

Premiile WellChild sunt date unor tineri grav bolnavi din U.K, ale căror calități și talente sunt recunoscute și apreciate, dar și ale oamenilor care fac eforturi considerabile pentru a-i îngriji, a-i face fericiți și de a le oferi educația necesară.

Prințul Harry a ținut un discurs extrem de emoționant despre ce înseamnă rolul de tată și cum a reușit să îl schimbe acest lucru: 

„Ei întotdeauna mă vor inspira, iar din acest an rezonez mult mai mult cu ceea ce înseamnă să fii tată. Anul trecut, când eu și soția mea am participat la WellChild Awards, știam că urmează să avem un copil și nimeni altcineva nu știa. Ne gândeam la ce putem face să ne protejăm și să ne ajutăm copilul care urmează să se nască.

Acum, părinți fiind și vorbind despre asta cu voi, acest lucru mă înduioșează într-un mod pe care nu l-aș fi putut înțelege dacă nu aveam un copil.”

Meghan Markle și Prințul Harry au participat și la o ceremonie înainte de decernarea premiilor, unde s-au întâlnit cu mai mulți tineri câștigători din fiecare categorie, dar și cu persoanele care au grijă de ei.

Prințul Harry este implicat în organizația WllChild încă din 2007, iar în 2017 a vorbit și despre ce semnifică aceste premii: 

„Aceste premii au fost create pentru a oferi unui grup de copii extrem de curajoși o șansă, dar și familiilor care au depășit destul de multe greutăți. Viața pentru familiile care au grijă de copii grav bolnavi este grea. Iar fără WellChild este și mai grea.”

WellChild este una dintre cele patru organizații caritabile pe care Ducele și Ducesa de Sussex le-au ales pentru a beneficia de pe urma donațiilor făcute de către public după ce s-a născut fiul lor, Archie.