mamaplus

Prințul Harry ar putea fi obligat să divorțeze de Meghan Markle

-
//
28.10.2019

Casa Regală a Marii Britanii trece printr-o perioadă în care un scandal uriaș ține capul de afiș în mass-media. Totul a plecat de la unele declarații făcute Meghan Markle, Ducesa de Sussex afirmând că s-a confruntat, după căsătorie, cu rigiditatea tipic englezească.

Chiar și Regina Marii Britanii a intervenit în tot acest scandal, existând multe voci care afirmă că declarația făcută de Meghan Markle a încins foarte tare spiritele, iar atmosfera este extrem de tensionată. Membrii Casei Regale a Marii Britanii nu văd cu ochi buni astfel de declarații publice și nu este exclus ca Prințul Harry să fie, practic, obligat să divorțeze de Meghan în cazul în care apele nu se vor liniști. 

Prințul Charles şi Prințul William s-au arătat furioşi şi indignați după ce au auzit declarațiile făcute de Meghan, iar Regina Elisabeta este, pur și simplu, îngrozită.

„Toată familia regală, de la Regină în jos, este îngrozită de ce au spus Ducii de Sussex. Şi-au luat o vacanță de şase săptămâni şi toată lumea speră ca în această perioadă atât Harry, cât şi Meghan să realizeze ce declarații au făcut. Prin acest interviu şi-au bătut joc de toată treaba bună pe care au făcut-o în Africa”, a spus un apropiat al familiei regale, Phil Dampier, care a fost completat de Jonny Dymond, de la BBC: „Sunt sigur că familia regală este îngrozită”.

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, Ducesa de Sussex, au informat, la începutul lunii octombrie, că vor da în judecată un tabloid britanic acuzat că ar fi editat și publicat în mod ilegal materiale despre Meghan, relatează site-ul postului CNN.

„Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru”, a declarat Prințul Harry printr-un comunicat.

Potrivit comunicatului respectiv, Ducesa de Sussex a înaintat deja o plângere împotriva Associated Newspapers, compania mamă a publicației Mail on Sunday, din cauza folosirii în mod eronat a unor informații private și încălcării unei legi privind protecția datelor.