Prințul George nu are voie să-și facă prieteni la școală

Prințul George nu are voie să-și facă prieteni la școală

-
//
13.09.2017

Micul prinț George, în vârstă de doar patru ani, și-a început studiile la o școală prestigioasă din sudul Londrei. 

Prințul George nu are voie să-și facă prieteni la școală

La școala Thomas’s Battersea, acesta va învăța cum să fie bunăvoitor, să aibă încredere în propriile puteri pentru a ajunge un lider, dar și gustul amar al umilinței. Asta scrie pe site-ul instituției, care are o politică cel puțin ciudată de a-i integra pe elevii săi în societate. 

În această instituție de învățământ există un regulament bizar prin care nu-i încurajează pe elevi să-și facă prieteni apropiați printre colegi.

Acolo scrie că școala Thomas’s Battersea nu încurajează ideea de a avea un cel mai bun prieten, pentru a preîntâmpina apariția unor situații în care micuții să-și rănească sentimentele. Spre exemplu, școala mai are o politică. Dacă un copil vrea să dea o petrecere și nu îi invită pe toți colegii lui, atunci el nu are voie să împartă invitațiile în clasă. 

Ben Thomas, directorul școlii Thomas’s Battersea a spus că speră că prințul George va învăța de-a lungul anilor să se autodescopere. „Sper că va avea încrederea de a fi el însuși. Scopul acestor ani de școală este de a-i învăța pe copii să se încreadă în ceea ce sunt ei și să nu încerce să se muleze după comportamentul unuia și altuia.”

Sursa: click.ro