mamaplus

Prin ce probe de foc trebuie să treacă o bonă pentru a fi angajată la Casa Regală

-
//
29.10.2019

Bonele trebuie să treacă prin probe de foc pentru a fi angajate la Casa Regală. Acestea trebuie să aibă  abilități de autoapărare, trebuie să știe să acorde primul ajutor, dar și să cunoască elementele de bază ale psihologiei.

Acestea sunt câteva dintre cerințele pentru a deveni agent FBI, nu? Se pare că nu numai. Bonele care vor să aibă grijă de copiii prinților și prințeselor trebuie să fie pregatite temeinic. 

Iată prin ce teste trebuie să treacă bonele: 

Unde studiază? 

Iubirea copiilor nu este suficientă pentru a deveni bonă regală. Pentru a ocupa această poziție, bonele trebuie să aibă studii la Norland College. Asta înseamnă că ele trebui să fie în cea mai bună condiție fizică, să aibă o biografie foarte curată și să vorbească perfect engleza. În timpul studiilor, viitoarele bone nu învață doar să aibă grija de copii, ci trebuie să studieze și psihologie, istorie, filozofie, sociologie sau literatură. 

Au grijă de copii-roboți 

În timpul școlii, bonele practică pe copii-roboți. Nicio bonă nu are voie să aibă grijă de un copil dacă nu a încercat niciodată să îngrijească un copil electronic. Bebelușii electronici o pot trezi pe viitoarea bonă în miez de noapte pentru a cere de mâncare sau pur și simplu atenție. Nicio bonă nu are voie să ignore nevoile copilului. 

Bonele sunt și bodyguard

Bonele trebuie să îi și protejeze pe copii, de aceea în timpul școlii participă la cursuri de autoapărare, care sunt predate de foști ofițeri de informații militare. În ultimul lor an de studiu, viitoarele bone sunt învățate să acorde și primul ajutor medical. 

O bonă ar trebui să poată să se protejeze pe ea și pe copil, motiv pentru care fetele iau lecții de autoapărare, care sunt predate de foști ofițeri de informații militare. În ultimul curs al studiului lor de 3 ani, fetele sunt de asemenea învățate cum să acorde primul ajutor medical.

Șofer profesionist 

O bonă regală trebuie să știe să conducă ca un profesionist, pentru că micuții trebuie să fie în siguranță cu ea. De asemenea, bonele trebuie să știe să conducă în condiții extreme. 

Familia regală, singura sa familie 

Dădaca regală trebuie să devină parte a familiei și să uite complet de rudele sau apropiații săi. Ea îi escortează pe copii peste tot, chiar în timpul sărbătorilor sau vacanțelor. O bonă ar trebui să locuiască la palat și cât timp sta în casa familiei regale, până la ora 20.30, nu are voie să vorbească la telefon. 

Trebuie să păstreze secretele cu sfințenie

Bonele trebuie să știe să păstreze cu sfnțenie tot ceea ce se întâmplă în interiorul Casei Regale. Nu are voie să dea declarații și nici să divulge informații altor persoane. Din acest motiv, nicio bonă regală nu va da interviuri în reviste sau va apărea pe rețelele de socializare. Atunci când este angajată, bona semnează un document prin care promite să păstreze cea mai mare confidențialitate. 

Nu va lovi niciodată un copil 

Bonele trebuie să fie foarte blânde cu copiii regali și nu au voie să îi agreseze sub nicio formă, nici măcar să îi apuce mai tare de mână. 

O bonă nu înlocuiește părinții 

Chiar dacă depun eforturi pentru a deveni cele mai bune bone din lume, ele nu vor deveni niciodată prea apropiate de copii. Ele nu vor putea nicicând să îi înlocuiască pe părinți.