mamaplus

Primul anunț oficial făcut de prințul Harry și Meghan Markle despre nașterea copilului lor

-
//
11.04.2019

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în doar câteva zile și au făcut primul anunț oficial despre venirea pe lume a primului lor copil. Ducii de Sussex au dezvăluit că își doresc ca nașterea bebelușului să fie una privată numai pentru familie și nu vor dezvălui detalii despre marele eveniment.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru toate urările primite de la oamenii din tot Regatul Unit și din toată lumea în timp ce se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil. Altețele Regale au luat o decizie personală de a păstra secret planul despre venirea bebelușului. Ducele și ducesa așteaptă cu nerăbdare să împărtășească știri interesante cu toată lumea după ce vor avea ocazia de a sărbători momentul în mod privat ca o nouă familie”, scrie în comunicatul casei regale.

În ultima vreme au tot circulat informații cum că ducesa vrea să renunțe la obiceiul regal de a se poza pe treptele spitalului imediat după ce va naște.

Meghan Markle va deveni mamă în câteva zile, iar în presa britanică au tot apărut zvonuri despre cum a ales să nască. În timp ce unele publicații susțin că ducesa vrea să aducă pe lume copilul la un spital din apropierea castelului Windsor, unde s-au mutat, altele susțin că soția prințului Harry vrea să nască acasă, asistată doar de moașă, fără să ia calmante sau să i se facă anestezie. O prietenă de-a lui Meghan a dezvăluit că cea din urmă și-a planificat nașterea în detaliu și se va ajuta în timpul nașterii doar de tehnici yoga și de mantre.

„Meghan vrea ca experiența să fie una total natural și insist să nu i se dea niciun calmant”, a declarat sursa.

Sursa