mamaplus

Prezentare de modă cu copiii de la grădinița nr. 225 din Chișinău. Picii au purtat cu mândrie torbițe ECO meșterite chiar de ei

-
//
25.10.2019

Ieri, 24 octombrie 2019, picii de la grădinița nr. 225 din Capitală au organizat tradiționala Toamnă de Aur într-o atmosferă cu totul specială. În acest an, la eveniment au fost expuse cele mai frumoase torbițe ECO, realizate chiar de copii.

Dacă pentru unii a fost o zi obișnuită de muncă, pentru alții însă a fost un prilej de a admira creațiile copiilor la Toamna de Aur. Festivitatea a avut și un alt scop: cel de a reaminti cetățenilor rolul educației ecologice, un subiect de mare actualitate.

mamaplus

Astfel, la inițiativa dnei Ala Vasilache, directoarea instituției preșcolare nr. 225, dar și cu suportul părinților, timp de câteva zile copiii grădiniței au meșterit torbițe ecologice.

mamaplus

Entuziasmul micuților a fost contagios, iar rezultatul s-a văzut în cea mai spectaculoasă prezentare de modă: Defileul torbelor ECO!

Impresionați de activitatea în care au fost implicați copiii lor, părinții au mărturisit că, atunci când vor merge la cumpărături, vor folosi cu mare drag torbițele ECO.

mamaplus