mamaplus

Plimbările în parcurile și pădurile din țară ar putea fi permise începând de săptămâna viitoare

-
//
24.04.2020

Restricțiile impuse de către autorități privind plimbatul în parcurile și pădurile din țară, impuse din cauza prevenirii răspândirii coronavirusului ar putea fi scoase începând cu data de 27 aprilie curent. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Potrivit lui Dodon, cel mai probabil decizia în acest sens va fi luată astăzi de către autoritățile responsabile, care sunt antrenate în gestionarea crizei provocate de coronavirus.

„Eu cred că astăzi vom lua decizia și cel târziu, începând cu ziua de luni, de pe data de 27 aprilie curent, vom veni cu scoaterea unor interdicții de ieșire în spațiile publice, în parcuri, în păduri”, a spus Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Amintim că, ieri, Dodon, la fel a anunțat că unele restricții pentru agenții economici ar urma să fie scoase de săptămâna viitoare.

De asemenea, și în aceste zile, unor prestatori de servicii li s-a permis desfășurarea activităților economice, cu respectarea normelor epidemiologice.

ȘTIREA A FOST ACTUALIZATĂ:   OFICIAL! Începând cu ziua de luni, 27 aprilie este PERMIS accesul în parcuri, cu anumite condiții.