Pe 11 mai e păcat să pierzi Noaptea Reducerilor!

Pe 11 mai e păcat să pierzi Noaptea Reducerilor!

-
//
03.05.2018

Hai la shopping, reducerile te cheamă! Noaptea Reducerilor, aflată la cea de-a 17-a ediție îți garantează cumpărături cu carul, fără găuri în buget, muzică bună și tombole cu premii valoroase. Vino la Shopping MallDova pe 11 mai, începând cu ora 20, când vom da startul „topirii” prețurilor cu până la 70%! Lasă-te cuprins de frenezia generală, pentru că doar așa ai șansa să câștigi premiul mare - aparatul foto profesional Canon 1100D – ce va ajunge în mâinile norocosului cu cea mai mare valoare a cumpărăturilor.

Pe 11 mai e păcat să pierzi Noaptea Reducerilor!

Doar în Noaptea Reducerilor ai șansa să-ți înnoiești garderoba, trusa de cosmetice sau poate chiar casa cu produse la prețuri de vis. Peste 70 de magazine vor afișa prețuri „roșii”, pe care le-ai așteptat atât de mult! Bunăoară, brandurile Jysk și Sassofono oferă reduceri de până la 70% la toată gama de mărfuri. Au decis să înjumătățească, practic, cifra de pe etichetele multor haine mărcile Kenvelo, Aridon și Colin's, iar cei de la Puma au chiar probleme la capitolul „matematică”: vând 4 haine la preț de 2!

Între timp, Shopping MallDova va avea grijă să te răsplătească cu premii puse la bătaie la fiecare oră, iar mai aproape de miezul nopții, pe scenă va urca band-ul „Karafizi and The roof”, așa că shopping-ul va merge mai cu spor! Iar dacă obosești să cari sacoșele pline de cumpărături, ești așteptat în zona de foodcourt a Centrului Comercial, unde vei putea savura băuturi răcoritoare și gustări nutritive la prețuri simbolice sau chiar gratis.

Nu rata cea mai lungă noapte de shopping!