Pe 1 mai, descoperă Moldova cu cei mici!

Pe 1 mai, descoperă Moldova cu cei mici!

-
//
28.04.2017

De cât timp nu ați mai călătorit cu cei mici? Dacă nu ați făcut-o demult și aveți chef de distracție, bloggerițele Svetlana Matvievici și Natalia Madan vă oferă șansa să descoperiți Moldova împreună.

Pe 1 mai, descoperă Moldova cu cei mici!

Luați-vă copiii, chipiurile și rucsacurile și mergeți la Agropensiunea "Butuceni" din Orheiul Vechi împreună cu alți părinți și pici dornici de aventură și de conectare cu natura.

Veți petrece câteva ore pe teritoriul fermei cu animale prietenoase, care abia așteaptă să fie mângâiate și hrănite de către copii: măgăruși, ponei, cai, capre cu ieduți, văcuțe, vițeluși și păsări.

Vă veți juca și veți experimenta pe iarba proaspătă de pe malul Răutului, veți descoperi împrejurimile și vă veți face prieteni noi. Apoi, veți avea parte de un prânz cu bucate tradiționale de la Agropensiunea "Butuceni", pe teritoriul fermei, pe iarbă verde și la cântarea cocoșilor. Va fi un adevărat picnic cu iz rural de 1 mai!

Pentru că va fi o gașcă mare de copii, se vor organiza diverse jocuri, concursuri și ștafete distractive pe teritoriul fermei.

Copiii vor rămâne cu impresii și amintiri deosebite alături de părinții săi și prietenii noi, dar și cu câteva poze frumoase.

Detalii:

  •  Ziua întâlnirii: 1 mai 2017, orele 10:00.
  •  Locația: ferma de la Agropensiunea "Butuceni"
  •  Se vor accepta copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, însoțiți de cel puțin un părinte/îngrijitor.
  •  Vor participa maxim 20 de copii după principiul “primul venit – primul servit”.
  •  Costul unui bilet pentru 1 copil – 150 lei. Prânzul este inclus: zeamă, plăcinte cu brânză la cuptor, clătite cu brânză dulce și apă.

Sursa: Mamaplus.MD