mamaplus

Părinți monștri, își țineau băiețelul într-o cușcă pentru pisici

0
//
15.11.2019

Scenele rupte din filmele de groază într-o familie din Singapore. O instanță a publicat recent imagini cu o cușcă pentru pisici în care era ținut un băiețel de 5 ani, care a fost torturat în repetate rânduri de părinții săi.

Azlin Arujunah și Ridzuan Mega Abdul Rahman, ambii în vârstă de 27 de ani, sunt acuzați că și-au ucis fiul după ce au turnat apă clocotită peste acesta.

Instanța a arătat de asemenea că băiețelul de cinci ani era ținut într-o cutie pentru pisici și torturat cu linguri încălzite și clești.

În apărarea sa, femeia a transmis:

„Nu aveam intenția să torn apă fierbinte asupra lui. Am vrut doar să îi dau o lecție. Dacă aș fi avut intenția să-l omor, aș fi ucis și ceilalți copii. Toți ceilalți copii sunt în siguranță și nu îi bat. Ca mamă, nu aș avea inima să-mi ucid propriul copil”, a adăugat aceasta.

La proces au fost arătate imagini cu arsurile și tăieturile băiatului, ce avea leziuni inclusiv la nivelul feței și scalpului.

Printre leziunile îngrozitoare suferite de copil se numără arsuri de gradul doi și trei, care acoperă 75% din corpul băiatului, leziuni renale acute, deshidratare, nasul fracturat și tăieturi pe față.

Poliția examinează sănătatea mintală a părinților. Cei doi refuză să admită că și-au ucis băiatul.