mamaplus

Olga Verbițchi s-a despărțit de iubitul ei și pleacă la București pentru a-și continua studiile. Ce domeniu a ales

-
//
19.09.2019

Olga Verbițchi, basarabeanca noastră talentată, spunea cu ceva timp în urmă că este îndrăgostită și că are un iubit. Însă, ceva s-a întâmplat, pentru că cei doi nu mai formează un cuplu deja.

mamaplus

În cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a dezvăluit motivul despărțirii de partenerul ei.

„Eu plec la studii în România. Eu nu sunt ok cu relațiile la distanță și am luat decizia să rămânem prieteni super apropiați. Va fi complicat, n-o să pot îmbina universitatea de acolo cu o relație de aici. Plus că eu sunt foarte geloasă.”

Deși a devenit cunoscută datorită aptitudinilor sale muzicale, Olga a ales să-și schimbe cariera și să învețe actorie tocmai la București.

„Am ales Facultatea de Teatru. O să fac actorie, este tot ce mi-am dorit. Încep studiile în octombrie, dar peste o săptămână voi avea niște probe. E un casting pentru admitere la universitate.

Muzica mereu o să rămână cu mine, pe al doilea plan. Dacă în viitor apar proiecte noi, normal că o să le deschid, pentru că mai un contract, mai am un lucru în calitate de cântăreață.”

Artista este destul de activă pe rețelele sociale, în special pe Instagram, unde petrece, practic, întreaga zi. Olga mărturisește că mediul online o distrage de la realitate, care nu-i place în momentul de față.

„Eu mai mult stau pe Instagram nu ca să vorbesc atât de des cu oamenii, pentru că în ultimele două săptămâni, în general, am pierdut mulți prieteni. Ne-am îndepărtat. E complicat, e trist. Nu vreau să vorbesc despre asta. Mă uit la oamenii care sunt interesanți. Îmi place să stau pe Instagram. Mi se pare că-i o altă lume, că-mi ia gândul puțin de la realitatea care nu-mi place acum. ”

Sursa: MamaPlus.MD