Olga Manciu, despre intervenția chirurgicală suportată de fiul său: „OFICIAL suntem bine!”

-
//
17.04.2019

În urma unei întâmplări neplăcute, Damian, fiul soților Manciu, a suferit o traumă la un ochi. După o perioadă de consultații medicale minuțioase, doctorii au constatat că micuțul și-a pierdut vederea, însă i-au asigurat pe părinți că există o soluție de vindecare - o operație care îl va ajuta pe Damian să vadă cu ambii ochișori.

Intervenția medicală a costat 2000 de euro, bani pe care Olga, împreună cu mulți alți oameni cu inimă mare, i-au colectat în cadrul unui târg de caritate.

Astăzi, Olga Manciu a venit cu o veste bună pentru toți urmăritorii săi. Aceasta a publicat o fotografie pe contul de Instagram, anunțând că Damian, fiul ei, a suportat operația la ochi. Pentru a-și recăpăta vederea în totalitate, băiețelul va avea nevoie de o perioadă de reabilitare.

Emoționată și, totodată, extrem de fericită, tânăra mămică a ținut să mulțumească tuturor celor care au donat bani și s-au rugat pentru însănătoșirea copilului său.

„OFICIAL suntem bine! Mulțumim celor ce au contribuit pentru ca acest vis să devină realitate! Mulțumim tuturor celor ce au sunat, scris mesaje și transmis gânduri bune. Nu vă imaginați cât de mult era nevoie de asta! Acum urmează o perioadă lungă de reabilitare. Vă dorim sănătate tuturor!”, a mărturisit Olga Manciu.