Oferte de vară de la Mclub – programul de loialitate preferat de peste 1 milion de abonați Moldcell

Oferte de vară de la Mclub – programul de loialitate preferat de peste 1 milion de abonați Moldcell

-
//
23.06.2016

Mclub, programul de loialitate pentru clienții Moldcell, vă propune reduceri fierbinți pentru un sezon estival plăcut, oricum ați alege să-l petreceți. Reducerile Mclub sunt disponibile absolut pentru toți abonații Moldcell, chiar din prima zi în rețea, la Abonament sau Cartelă.

Oferte de vară de la Mclub – programul de loialitate preferat de peste 1 milion de abonați Moldcell

Pentru a urmări meciurile de la Cupa Euro 2016 într-o atmosferă relaxată și cu până la 50% reducere, accesați rubrica ”Cafenele și restaurante” a site-ului http://www.moldcell.md/mclub/rom.

Pentru o escapadă în afara orașului, descoperiți numeroase opțiuni de cazare și distracție la Vadul-lui-Vodă, Orheiul Vechi și multe alte locații .

Vacanța de vară poate fi o provocare pentru părinți care lucrează. Cum să ocupăm plăcut și util timpul celor mici în lunile libere de școală și grădiniță? Centrele educaționale oferă programe distractive de instruire și dezvoltare pentru copii, cu discount de până la 15%. Iată doar una dintre ofertele ce merită luată în calcul:

Și deoarece vara e timpul când toate femeile vor să fie admirate și apreciate, programul Mclub dispune de zeci de parteneriate cu clinici, saloane de frumusețe și spa. Accesați rubrica Sănătate și Frumusețe pentru a beneficia de reduceri de până la 67% pentru un look seducător.

Rubrica Totul pentru casă propune parteneri de încredere și oferte reduse cu până la 30% pentru lucrări de reparație, amenajare și decor.

Iar dacă ești in căutarea unui telefon sau accesoriu, beneficiază de oferta Mclub pentru reduceri de 3% la toate modelele de telefoane și de 10% la accesorii în toate magazinele Moldcell din țară.

Cum să profiți de reducerile senzaționale Mclub?

1. Alegi oferta preferată pe site http://www.moldcell.md/mclub/rom.

2. Expediezi un sms fără text la “9900” si primești imediat codul reducerii. 

3. Prezinți codul reducerii partenerului si primești reducerea dorită.

Doar fiindcă ești abonat Moldcell!

Calitatea și buna reputație a serviciilor oferite de compania Moldcell și programul unic de loialitate Mclub a fost recent apreciată la cel mai înalt nivel, în cadrul concursului de stat ”Marca Comercială a anului”.

Astfel, Moldcell și Mclub, creat în semn de recunoștință pentru loialitatea abonaților Moldcell, au obținut trofeul „Mercuriul de Aur” și diploma de onoare în categoria Marca Consacrată a Anului 2015.

Proiectul va continua să adune neobosit parteneri și oferte din cele mai diverse domenii, ca să cuprindă cât mai mult din diversitatea intereselor abonaților Moldcell.