mamaplus

Oana Zăvoranu explică de ce nu vrea să devină mamă: ”Nu îmi plac copiii, mă agită…”

-
//
19.11.2019

Încă din timpul căsătoriei cu Pepe, Oana Zăvoranu se declară plictisită la culme de întrebările legate de copii. După ce, în vara aceasta, a împlinit 46 de ani, bruneta este luată cu asalt de fanii nerăbdători să o vadă mamă, însă și-au ales greșit personajul pe care să-l bombardeze zi de zi cu întrebarea „când faci copii?”. Oana a luat foc și a reacționat dur pe rețelele sociale, punându-i la zid pe cei care vor să-i dicteze viața privată.

Cei care au crezut că Oana Zăvoranu este femeia care să anunțe o sarcină imediat după nuntă, în dulcele stil clasic al căsătoriilor tradiționale, s-au înșelat amarnic. Bruneta a susținut tot timpul că nu simte fiorii maternității și încă din perioada căsătoriei cu Pepe îi mustra pe cei care o băteau la cap cu subiectul „copil'.

Oana a declarat de nenumărate ori că nu se vede mamă, însă dacă va întâlni vreodată un bărbat care să-și dorească un copil cu ea, va apela la o mamă surogat. Nu a renunțat la planul acesta, însă de dragul soțului său actual, Alex, ar face totuși un compromis.

„Nu îmi plac copiii, mă agită. Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat”, a precizat Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare.