mamaplus

O veste minunată: Vladimir Fotescu a devenit tătic!

-
//
03.04.2020

Interpretul Vladimir Fotescu și Xenia Gavrilov au devenit părinții unei fetițe minunate pe care au numit-o Aria. Proaspăta mămică a publicat primele poze cu micuța, la câteva zile după ce a născut.

mamaplus
mamaplus

Felicitările nu au întârziat să apară, iar Xenia a menționat într-un comentariu că nașterea a decurs minunat.

mamaplus
mamaplus

Se pare că veștile bune nu se opresc aici! Chiar dacă au ținut în mare taină căsătoria lor, Xenia a publicat și o imagine de la ceremonia care a avut loc în luna februarie a acestui an.

mamaplus

Cei doi îndrăgostiți au participat la o ședință foto foarte sexy în perioada în care Xenia era încă însărcinată. În cadrul interviului, Vladimir a menționat că dragostea este ceea ce i-a unit și i-a făcut să ajungă atât de departe în relația lor.

”În linii generale, sarcina partenerei nu schimbă un bărbat. Bărbatul trebuie să fie mereu cel mai bun pentru familia lui, indiferent de condiții. Responsabil. Atent. Răbdător. Să-și iubească și să-și alinte mult partenera în clipele în care ea are nevoie și nu numai. Până în momentul de față, dragostea necondiționată este unicul lucru pe care-l împărțim la doi... a, da, mai avem și un motan, iar de curând și o fetiță minunată.”, spune cu sinceritate Vladimir.

mamaplus
mamaplus