mamaplus.md

O tânără de 15 ani a murit în timp ce întreținea relații sexuale într-o mașină

-
//
10.01.2019

Alena Styukhina, o fată de 15 ani din Rusia, a murit intoxicată cu monoxid de carbon în timp ce făcea sex într-o mașină. Adolescenta și iubitul ei se aflau într-o mașină parcată într-un garaj și au lăsat motorul să meargă pentru a se încălzi, scrie Daily Mail. 

mamaplus.md

Artyom Dorogov, de 22 de ani, iubitul fetei a spus că a pornit motorul să se încălzească în timp ce făcea sex cu Alena.

Acum tânărul este acuzat de ucidere involuntară și de întreținerea de relații sexuale cu un minor, ca urmare a tragediei petrecute în satul Zemetchino. 

Din ceea ce le-a povestit tânărul polițiștilor ruși care au deschis o anchetă, cei doi s-au întâlnit în timp ce Dorogov își vizita rudele care locuiau în același sat ca și fata. Ei au mers cu mașina într-un garaj unde a parcat mașina, iar atunci când au început să se dezbrace, tânărul a pornit motorul pentru a încălzi mașina.

Alena și Dorogov au început să se simtă tot mai rău, iar atunci când tânărul a încercat să iasă din mașină a leșinat. Când și-a revenit în fire a luat-o pe adolescentă și a scos-o din garaj, dar era prea târziu, nu s-a mai putut face nimic pentru fata care murise deja. 

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că autopsia a arătat că fata a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon. Dorogov este cercetat și pentru relații sexuale cu un minor. 'Deși știa că victima era mai mică de 16 ani, suspectul a avut o relație sexuală cu ea în mașina Lada Priora. Motorul masinii a fost pornit pentru a le ține cald, iar ușile din garaj au fost închise', a mai spus reprezentantul poliție. 

Sursa: libertatea.ro