mamaplus

O șoferiță a urcat beată la volan cu doi copii în mașină. Poliția capitalei a oprit-o la timp

-
//
24.10.2019

O şoferiţă a fost depistată de poliţiştii de patrulare în timp ce conducea prin Chişinău în stare de ebrietate avansată şi cu doi copii în maşină.

Noaptea trecută, în jurul orei 02.30, fiind implicaţi la supravegherea circulaţiei rutiere, pe şos. Munceşti din sectorul Botanica al capitalei, inspectorii de patrulare au observat un autovehicul care se deplasa neregulamentar.

La indicaţia legală de a stopa, conducătorul auto intenţionat a apăsat pe accelerator. Cu echipajul de patrulare pe urmele sale, persoana de la volan a decis să oprească maşina. Autovehicolul era condus de o femeie de 31 de ani, care avea ca pasageri doi copii, transportaţi fără scaunele auto.

În timpul discuţiilor cu şoferiţa, poliţiştii de patrulare au simţit un miros puternic de alcool. Aparatul Drager a confirmat prezenţa alcoolului, în aerul expirat fiind 0,90 mg/l.

Autovehiculul a fost dus la parcarea specială. Pentru iresponsabilitatea sa, femeia care a pus viaţa propriilor copii în pericol, urcând la volanul maşinii beată, a rămas fără permis de conducere.