mamaplus

O minoră de 14 ani a aflat că este însărcinată după ce a născut

-
//
10.04.2019

O minoră de 14 ani din Moscova și-a surprins părinții în data de 8 aprilie, când a născut un prunc. Până la acest moment, nimeni nu știa despre starea elevei. Despre faptul că fata a născut și nu s-a intoxicat cu supă de mazăre, le-au spus medicii apropiaților acesteia, transmite anews.com

mamaplus

Fata, care învață în clasa a 8-a, și-a trezit mama la ora 5 dimineață, spunând că o doare burta și a vomitat. După câteva ore, pe lume a apărut un copilaș cu greutatea de 2.100 grame. După aceasta, fata s-a gândit să ascundă copilul sub pat, ca să nu o certe tatăl.

Tatăl tinerei mămici dormea. A fost trezit cu cuvintele „Scoală, că fiica noastră mai mică a născut”. Bărbatul a crezut din start că este o farsă.

Proaspeții bunici au fost luați la poliție, unde au fost nevoiți să explice ce s-a întâmplat. Femeia a spus că la sfârșit de martie, eleva a stat în spital cu o comoție cerebrală. Și nici acolo, nimeni nu a văzut că ea este însărcinată.

Părinții au ajuns la concluzia că, fiica lor a rămas însărcinată vara, când era în sat. Aceștia nu cunosc detalii despre tatăl pruncului și nici nu au de gând să îl caute.

Proaspăta bunică a decis să spună tuturor că ea a născut în secret, spunând tuturor că le-a pregătit o surpriză.

Sursa: telegraph.md