mamaplus

O mamă și-a bătut crunt bebelușul, pentru că o deranja plânsul constant

-
//
17.10.2019

Un băiețel în vârstă de doar o lună de zile se zbate între viață și moarte, într-un spital, după ce a fost bătut crunt de mama lui. Cazul șocant a avut loc în orășelul Rivne, Ucraina, iar micuțul plin de vânătăi a fost descoperit de vecini.

Se pare că mama acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani, l-a lăsat singur ca să meargă la o întâlnire. Micuțul a fost dus de urgență la spital, iar acum se află la Terapie Intensivă. Potrivit medicilor, bebelușul are craniul fracturat și n-au putut să-l examineze în totalitate, din cauza stării delicate în care se află. 

Potrivit presei locale, copilul locuia cu mama lui într-o locuință socială, iar copilul a fost descoperit din întâmplare de o vecină. 

Mama copilului și-a justificat faptele în fața polițiștilor spunând că era stresată din cauza faptului că micuțul plângea constat.

”A spus că și-a ieșit din minți pentru că bebelușul plângea. L-a lăsat singur acasă și a plecat.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Acum, femeia riscă să fie decăzută din drepturi, iar copilul va fi luat din grija ei și dus într-un orfelinat. Tatăl copilului, în vârstă de 27 de ani, nu este interesat de starea acestuia.