mamaplus

O mamă a făcut infarct deoarece fiul său nu știa să își facă temele

-
//
07.11.2019

O femeie a fost la un pas de a-și pierde viața după ce s-a enervat foarte rău deoarece fiul său nu înțelegea cum trebuie să își rezolve niște exerciții la matematică din tema primită de la școală. 

Femeia a suferit un atac de cord din cauza stresului provocat. Este vorba despre Wang, o femeie de origine chineză, care, ca multe alte mame din întreaga lume, își ajută fiul să își facă temele în fiecare seară. 

Potrivit informațiilor, Wang i-a explicat de mai multe ori copilului cum sa își facă tema, însă băiatul nu înțelegea sub nicio formă. Disperarea femeii a ajuns la cote maxime și, la un moment dat, s-a enervat în așa fel încât inima a început să îi bată foarte tare și nu a mai putut să respire.

„Am încercat să îi explic de mai multe ori, dar el tot nu reușea să găsească răspunsul corect. Am început să mă enervez, iar apoi am început să transpir foarte tare și nu mai puteam să respir. L-am sunat imediat pe soțul meu, care m-a dus în scurt timp la spital", a mărturisit femeia.

Medicul i-a explicat lui Wang că a suferit un atac de cord din cauza impactului emoțional mare și că, dacă nu ar fi fost tratată la timp, ar fi putut muri.

Deși povestea sună destul de ciudat, doctorii spun că aceasta este o problemă comună în rândul mamelor tinere, care sunt extrem de preocupate de bunăstarea copiilor lor și de performanțele lor academice, stări ce le conduc la un dezechilibru emoțional și fizic.