mamaplus

O mamă din Telenești a venit să-și ia copilul de la grădiniță și l-a găsit cu o rană adâncă la cap

-
//
15.02.2020

Caz înfricoșător la o grădiniță din raionul Telenești. O mamă și-a găsit copilul însângerat, cu o rană adâncă în regiunea scalpului. După ce părinții copilului acuzau de cele întâmplate educatoarea și spuneau că copilul a fost traumat de ea, polițiștii din Telenești au declarat că acesta singur a provocat rana după ce a căzut.

„Grădinița nu a anunțat părinții de cazul dat, si nu spun adevărul ce s-a întâmplat, găsesc motive de a da vina pe copil, copilul însă spune că educatoarea l-a lovit, dar ea nu recunoaște și nu s-a luat nicio măsură și a alungat mama tot cu copil acasă spunându-i să nu-l mai aducă la grădiniță”, a comunicat o rudă pe rețelele sociale.

Ofițerul de presă Elena Baetrău a declarat că polițiștii s-au autosesizat în urma postării acestui caz pe Facebook.

„În urma examinării circumstanțelor, oamenii legii din Telenești ,au stabilit că la data de 14 februarie 2020 în jurul orelor 12:00 la grădinița din satul Văsieni, raionul Telenești, minorul de 6 ani, în timp ce se juca cu alți copii, s-a împiedicat de un scaun iar în urma căderii s-a lovit cu capul de un calorifer.
Imediat, medicul instituției a intervenit și i-a acordat ajutor medical necesar, starea minorului fiind stabilă și în afara oricărui pericol”, a declarat ofițerul de presă.

Oamenii legii au mai precizat că copilul a comunicat tatălui său toate detaliile în urma celor întâmplate și a spus că nu a fost agresat de educatoare.

mamaplus
mamaplus