O mamă care și-a pierdut copilul a scris un mesaj de avertizare

O mamă care și-a pierdut copilul a scris un mesaj de avertizare

-
//
11.07.2017

Sloane, în vârstă de 7 luni, a murit asfixiat din cauza unei pături lângă care îi plăcea să doarmă. Tragedia s-a întâmplat în familia DeRosie din Washington, în noaptea de 3 iulie.

O mamă care și-a pierdut copilul a scris un mesaj de avertizare

Mama micuțului, Jordan, a depistat că acesta este mort în dimineața zilei următoare. După ce a împărtășit durerea ei cu prietenii de pe Facebook, unii oameni au comentat că Sloane a murit din cauza vaccinurilor.

Prin urmare, Jordan a trebuit să dezvăluie adevărata cauză a morții copilului ei în speranța că va avertiza și alți părinți și îi va ajuta să evite unele tragedii.

„La început nu am vrut să spun în detaliu toate circumstanțele morții lui Sloane, din cauza imensului sentiment de vinovăție personală și teamă de condamnare. Dar nu voi lăsa pe nimeni să dea vina pe ceva care nu are nicio legătură cu moartea fiului meu", a scris Jordan a doua zi.

Potrivit femeii, Sloane întotdeauna dormea în patul lui, cu două pături - cu una se acoperea, iar pe cealaltă o cuprindea, așa era obișnuit de la naștere. Când micuțul a fost găsit, capul lui era în cea de-a doua pătură. Se pare că Sloane a încercat să scoată capul din pătură, însă aceasta s-a blocat și copilul s-a sufocat.

O mamă care și-a pierdut copilul a scris un mesaj de avertizare

„Niciodată nu vă gândiți că s-ar putea întâmpla cu dvs.! Niciodată nu credeți că ar putea fi copilul dvs. Vă rog, nu culcați niciodată copiii cu o pătură. Vă rog. El avea deja șapte luni și m-am gândit că dacă este capabil să se târască, să stea fără sprijin, să se ridice în picioare, pătura nu prezintă niciun pericol pentru el. Iar acum sunt în fața unui lucru de necrezut, în fața unei dureri de nepătruns și ni se rup inimile de vinovăție. Nu voi înceta niciodată să dau vina pe mine pentru ceea ce s-a întâmplat. Va trebui să trăiesc tot restul vieții mele, știind sigur ce am făcut greșit. Vă rog să învățați pe seama greșelii mele ireparabile„, a scris mama îndurerată.

Mesajul femeii a acumulat 20.000 de aprecieri, mai mult de 16.000 de distribuiri și aproape 9.000 de comentarii de susținere.

Sursa