mamaplus

O interpretă de la noi, acuzată că, în cadrul unei petreceri, ar fi cântat o piesă ce nu-i aparține

-
//
26.04.2019

Un nou conflict în showbiz-ul autohton! Lia Taburcean a fost acuzată de cântăreața Alexandrina Verhovețchi că, în cadrul unei petreceri, i-ar fi interpretat, fără permisiune, melodia.

mamaplus

Cele două cântărețe au ajuns la inimile ascultătorilor datorită stilului muzical care, de altfel, se și aseamănă. Cu toate astea însă au nimerit ambele într-un scandal.

mamaplus

Alexandrina Verhovețchi s-a arătat indignată că Lia Taburcean „îi promovează” piesa peste hotarele țării, fără acordul ei. Tânăra a publicat pe contul său de Facebook un video în care Lia cântă melodia intitulată „Iară”, care a acumulat peste 3.3 milioane de vizualizări pe Youtube.

„După numeroase întrebări și situații inexplicabile, acum vin eu cu raspunsul si cu replica: 
Multumesc Lia Taburcean că-mi promovezi piesa peste hotarele țării, fără voie , la concertele private! (Istoria de unde ai obținut negativul va fi mai tarziu). Cel mai dureros este faptul că am investit in piesă, dar ea mi-o ia înainte si-mi culege roadele. Nu are nivel de interpretare si îmi știrbește din imagine.”
, scrie cântăreața pe Facebook.

În urma comentariului, internauții s-au împărțit în două tabere: unii o susțin pe Lia Taburcean, cea care s-a lansat pe piața muzicală autohtonă în 2016, iar alții sunt de acord cu acuzațiile celeilalte cântărețe, Alexandrina Verhovețchi.

Deocamdată, Lia Taburcean nu a răspuns acuzațiilor aduse la adresa ei.

Sursa: MamaPlus.MD