mamaplus

O fetiță se sufoca în mașină, în timp ce mama ei consuma alcool

-
//
01.10.2019

Încă un caz tragic din cauza neglijenței părinților. O copilă de numai 2 anișori din Statele Unite ale Americii, a decedat în mod tragic. Se pare că mama acesteia ar fi lăsat-o singură în mașină timp de cinci ore!

mamaplus

Din cauza temperaturii ridicate din mașină, copila a murit, organismul cedându-i treptat. Și faptul că geamurile erau închise a dus la tragicul deces.

Mama ei s-a dus într-o altă mașină, unde a început să consume alcool, însă nu după mult timp a adormit, fetița fiind lăsată complet singură și într-un mediu periculos, care s-a dovedit a-i fi fatal.

După mai multe ore, mama s-a trezit, însă era prea târziu pentru copilă, fiindcă deja murise, având arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Femeia a încercat să-și ajute fata până la venirea paramedicilor, însă a fost mult prea târziu.

Fetița a fost transportată la spital, unde a fost declarată moartă. Imediat după asta, mama fetiței a fost arestată de oamenii legii, fiind pornită și o anchetă pe marginea acestui caz.

Pentru că nu avea bani să acopere costurile de înmormantare, femeia a creat o pagină pentru strângere de fonduri, care să-i fie de ajutor.

Sursa