mamaplus

O fetiță de 6 ani și-a salvat părinții și frățiorul mai mic din gura focului

-
//
21.01.2020

La doar şase ani, o fetiţă din Statele Unite este o adevărată eroină. Madalyn a fost singura din familia ei care a simţit miros de fum, în miez de noapte, şi astfel, şi-a salvat familia de la moarte sigură. În casă izbucnise un incendiu, de la bucătărie, iar fetiţa a reuşit să îşi alerteze părinţii şi cu toţii au ieşit din casa în flăcări în siguranţă.

Familia locuiește în statul american Jersey, iar casa lor a fost cuprinsă de flăcări în doar câteva clipe. Focul a pornit din bucătăria de la parter, la ora 2:30 dimineaţa, oră la care cei patru membri ai familiei dormeau la etaj.

Din fericire, fetița de 6 ani s-a trezit şi aşa şi-a salvat părinții și fratele mai mic, în vârstă de doi ani.

Imediat, fata a sărit din pat şi s-a dus la camera părinţilor, care dormeau. Potrivit pompierilor, oamenii au uitat un vas pe aragaz şi aşa a izbucnit incendiul. O neglijenţă gravă, mai ales că tatăl fetiţei este pompier.

Tatăl, care are o vechime de 17 ani ca pompier, a recunoscut că nu a auzit nici sunetul detectoarelor de fum. De asemenea, nici mama nu s-a trezit când a auzit alarma.

mamaplus

Fetiţa tocmai a învăţat la şcoală despre măsurile în caz de incendiu, iar flăcările izbucnite în casa ei au fost o lecţie de neuitat.

Deşi focul a distrus doar bucătăria şi o parte din camera de zi, casa nu mai poate fi locuită deocamdată. Familia a primit, însă, ajutoare de la pompieri şi de la vecini.