mamaplus

O fetiță de 2 ani din satul Ulmu suferă de malnutriție severă și a ajuns să cântărească doar 6 kg

-
//
18.02.2020

Fetița în vârstă de 2 ani, originară din satul Ulmu, raionul Ialoveni, a fost internată în stare gravă în secția malnutriție a spitalului ”Emilian Coțaga” din Chișinău ca urmare a unei pneumonii severe. Boala a dus la stop cardiac, iar după ce medicii au reușit să o resusciteze și să o readucă la viață, fetița a început să scadă în greutate.

Din cauza complicațiilor, Mihaela cântărește în prezent 6 kilograme și e atât de slăbită, încât a fost necesară montarea unei sonde naso-gastrice și alimentarea cu amestec special, pe o perioadă de minim 3-4 luni. Totodată, fetița mai are nevoie și de un tratament de reabilitare și kinetoterapie. Deși fetița a fost externată din spital, ea va reveni o dată în lună pentru anumite proceduri și îngrijiri medicale.

Menționăm că mama Mihaelei mai are o fată în vârstă de 3 ani și este însărcinată cu al treilea copil, pe care îl va aduce pe lume în luna martie. Din cauza lipsei acute de surse financiare, femeia are nevoie de ajutorul oamenilor de bună credință.

Cei care vor să o susțină pe micuța Mihaela să învingă situația grea în care se află, pot accesa ACEST LINK pentru donații.

Donații pe PayPal se pot face la adresa electronică cristina.mastac@yahoo.com, cu mențiunea “pentru Mihaela”.

mamaplus