mamaplus

O fetiță de 15 luni s-a întors de la grădiniță cu 25 de mușcături pe corp

-
//
02.03.2020

Mama fetei a avut parte de un șoc când a ajuns la grădiniță și a descoperit că fetița sa este plină de mușcături. Femeia susține că micuța a fost mușcată de 25 de ori în aceeași zi și că personalul de la grădiniță nu a anunțat-o cu privire la incident.

Cazul a avut loc în SUA. Mama fetiței, Alice Martin a depus plângere la Politie, acuzând personalul unității de neglijență. De asemenea, femeia a notificat și Departamentul de Sănătate din Statele Unite ale Americii. Nervoasă și supărată, Alice nu își poate explica modul în care s-a produs incidentul.

„Orice copil mușcat de atâtea ori ar plânge și ar fi foarte supărat”, a declarat femeia care crede că micuții au fost lăsați singuri, nesupravegheați sau că îngrijitoarele pur și simplu le-au ignorat plânsetele.

Cu toate că incidentul s-a petrecut în luna februarie, nimeni nu a luat nicio măsură până în momentul de față. Alice Martin este terifiată și susține că nici până acum nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat în ziua în care fiica ei a ajuns acasă plină de semne.

mamaplus

„Am depus o plângere la Poliție pentru neglijență și am notificat Departamentul de Sănătate care a acreditat grădiniță, însă cazul este în continuare în curs de investigare”, a scris mămica pe contul sau de socializare.

Justin, soțul lui Alice, a mărturisit că mama a văzut mușcăturile imediat după ce fetița a fost adusă acasă de la grădiniță și i-a schimbat hainele. „M-a luat durerea de stomac. Eram furioasă și supărată în același timp. La început, prima mea reacție a fost: „Astea sunt mușcături?”, apoi creierul meu a încetat să mai gândească și am început să plâng”, a declarat mama.

Raymond Smith, ofițer de Politie din Tucson, susține că mușcăturile aparțin unui alt copil și că TPD (Unitatea împotriva Abuzului asupra Copiilor) investighează cazul.

„Dacă știu ce s-a întâmplat? Nu, dar un copil care e mușcat de atâtea ori plânge și este foarte supărat. Prin faptul că nimeni nu a intervenit în atâtea minute, poate că (n.r. – copiii) au fost lăsați singuri, poate că nu au fost băgați în seamă, în ciuda plânsetelor. Nu știu. Știu că e nevoie de ceva timp pentru a produce asemenea semne”, a adăugat Alice.