mamaplus

O femeie în vârstă de 44 de ani urmează să devină mamă pentru a 22-a oară: „Vom avea o fetiță. E foarte activă!”

-
//
04.02.2020

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie se va mări din nou. Sue Radford, în vârstă de 44 de ani, va deveni mamă din nou, deși în urmă cu doi ani, când a adus pe lume ultimul copil, ea a mărturisit că se va opri la el. 

Sue Radford, în vârstă de 44 de ani, din Morecambe, Lancashire, Marea Britanie și soțul ei, Noel, în vârstă de 48 de ani, urmează să devină părinți pentru a 22-a oară. Ei au făcut public un videoclip în care au dezvăluit data nașterii a ultimului membru al familiei lor.

Femeia, mamă a 21 de copii, este însărcinată în 29 de săptămâni și urmează să aducă pe lume un nou copil, deși în 2018, când au devenit părinți, ei au mărturisit că nu vor mai face vreun alt copil.

Sue și Noel vor deveni părinții unei fetițe, care se dezvoltă normal:

„Bebelușul se dezvoltă normal. Capul ei are dimensiuni normale pentru 29 de săptămâni, iar picioarele sunt mai dezvoltate, precum ale unui făt de 30 de săptămâni. Am aflat data nașterii, însă nu o voi dezvălui”, a mărturisit femeia.

De asemenea, Sue a dezvăluit că bebelușul obișnuiește să se miște mult și e foarte activă.

Sue și Noel sunt părinții a 21 de copii, cel mai mare având 30 de ani, iar cel mai mic doar un an. De asemenea, ei au trei nepoți, iar cel mai mare are șase ani.

Aceștia trăiesc într-o casă cu 10 dormitoare, pe care au achiziționat-o în 2014. Noel și-a făcut, în urmă cu mai mulți ani vasectomie, însă au optat pentru operația inversă, întrucât și-au dorit să aibă mai mulți copii.