mamaplus

O femeie și-a sufocat copilul de 10 ani, sub privirile frățiorului mai mic al acestuia

-
//
29.05.2020

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în județul Maramureș. O femeie și-a ucis fiul de numai 10 ani, după care a încercat să se sinucidă.

Polițiștii și procurorii încearcă și acum să deslușească ce s-a petrecut în mintea femeii de a recurs la un asemenea gest. Aceasta și-a sufocat copilul în vârstă de numai 10 ani. 

Cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor a fost chiar fratele băiatului ucis, în vârstă de doar 5 ani. Acesta a spus poliției că mama vrea să îi omoare frățiorul și imediat, la fața locului, au sosit echipajele medicale, dar și polițiștii.

Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, băiatul de 10 ani nu a mai putut fi salvat. 

Pe de altă parte, femeia, fostă profesoară în localitatea Bozânta Mică, a încercat să se sinucidă. Ea a fost salvată și în acest moment este internată la Spitalul de Urgență din Baia Mare.

Procurorii au deschis un dosar pe numele femeii, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Aceasta este păzită la spital și în momentul în care își va reveni va fi audiată. 

Localnicii spun că femeia era divorțată de câțiva ani de soțul ei, însă locuia într-o casă frumoasă din Bozânta Mică și nu avea probleme.