mamaplus

O femeie și cei doi copii ai săi au ajuns la spital, în urma unui grav accident în raionul Strășeni

-
//
15.05.2019

O familie a ajuns la spital, în urma unui grav accident, care a avut loc aseară în apropierea satului Roșcani, raionul Strășeni.

mamaplus

Potrivit poliţiei, două maşini s-au lovit violent, în timp ce un șofer de 43 de ani, fiind la volanul unei Toyota Avensis, a oprit într-o intersecție pentru a face o manevră la stânga. Astfel, un alt conducător auto, în vârstă de 29 de ani, care conducea cu viteză excesivă un Opel Astra, l-a tamponat în spate.

În urma impactului, șoferul și trei pasageri care se aflau în Opel Astra au fost transportanți la spitalul raional Strășeni. Este vorba despre o familie, o femeie de 29 de ani și doi copii minori, fetița de 1 an şi un băiețel de 10 ani.

Oamenii legii au constatat că ambii copii se aflau pe bancheta din spate, unde lipsea scaunul special de transportare a micuţilor. Mai mult, nici unul nu avea centura cuplată.

Potrivit datelor INP, în primele 4 luni ale anului, pe drumurile din țară au avut loc 131 de accidente cu implicarea copiilor, în urma cărora patru au decedat, iar alții 116 au fost răniţi.

Sursa: publika.md