mamaplus

O femeie cu două pântece a reușit să nască doi copii, în condiții miraculoase

-
//
09.12.2019

Emily Taylor, în vârstă de 31 de ani, din Brecon, s-a temut că nu va avea niciodată copii din cauza afecțiunii de care suferă, uter didelf.

Aceasta înseamnă că femeia are două utere și două coluri uterine, fiind aproape imposibilă ducerea unei sarcini la termen.

Însă, după ce a suferit patru avorturi, Emily a reuşit să aibă parte de bucuria vieții ei: să aibă nu unul, ci doi copii perfect sănătoşi. Miracolul a fost cu atât mai mare, cu cât femeia a reuşit să țină cele două sarcini, fiecare în câte un uter! Richi a crescut în pântecul drept și Arlie în pântecul stâng.

„Am continuat să fac avorturi și nimeni nu mi-a putut spune de ce. Deci, cei doi băieți ai mei sunt într-adevăr minuni”, a spus fericita mămică.

Emily a încercat pentru prima dată să aibă un copil în urmă cu zece ani, atunci când avea 21 de ani, și a rămas gravidă ușor, dar la ecografia de 12 săptămâni, asistentele i-au spus că bebeluşul a murit. Emily a mai suferit trei avorturi între anii 2012-2015, pierzând fiecare bebeluș la aproximativ șase săptămâni.