mamaplus

O femeie a aflat că este însărcinată cu doar 9 zile înainte să nască: „Nu am avut timp să fim stresați”

-
//
17.12.2019

După ce a suferit două avorturi spontane, o femeie din SUA a crezut că o sarcină de 9 luni nu ar fi niciodată posibilă pentru ea. Totuşi, tânăra a rămas însărcinată şi a aflat acest lucru cu doar câteva zile înainte să nască un bebeluş perfect sănătos.

Lauren Chalk, în vârstă de 28 de ani, a născut un băiețel luna aceasta, după ce a descoperit că era însărcinată deja de 38 de săptămâni, în timpul unei vizite la doctor. Chalk a mărturisit că a aflat de sarcină cu doar 9 zile înainte să nască. Chalk a mai spus că nu a observat simptomele sarcinii până când mama sa i-a spus că este puțin „irascibilă”. La insistențele mamei sale, femeia a mers la medic, iar ecografia a arătat că era deja în al treilea trimestru de sarcină.

Femeia şi soțul ei nu au avut prea mult timp să reacționeze la vestea cea mare. Imediat după ecografie, medicul le-a recomandat să meargă la spital pentru a-şi induce travaliul, având în vedere tensiunea arterială ridicată şi istoria femeii cu stările anemice.

„Nu am avut timp să fim stresați. Cred că Dumnezeu a plănuit totul exact aşa cum s-a întâmplat”, a declarat femeia.

Bebeluşul Wyatt s-a născut la Spitalul Baptist pentru Femei din Memphis, Tennessee, având o greutate de puțin peste 2 kilograme.