mamaplus

O Dacia Sandero poate fi a ta în această primăvară!

-
//
01.04.2019

„Cu o prăjitură se face primăvara” și, cu puțin noroc, câștigi un automobil Dacia Sandero nou-nouț, precum și alte zeci de premii importante. Pentru că Dr. Oetker are deja prieteni fideli în R. Moldova și în această primăvară premiile sunt pe măsură. Pentru cei care au încredere în acest brand de renume, fidelitatea le este răsplătită cu mașina visurilor sau cu 3 televizoare smart drept premii lunare și, săptămânal, cu 11 cuptoare cu microunde!

mamaplus

Așadar, nu lăsa mașina și norocul să treacă pe lângă tine. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii până pe 12 mai în promoție și ți se poate întâmpla anume ție să fii marele câștigător! Mergi la orice magazin din localitatea ta, cumpără un produs Dr. Oetker cu etichetă promoțională, înscrie codul promoțional prin SMS la 1817 (număr cu tarif normal) sau completează-l în formularul de pe www.oetker.md și intri automat în concurs. 

mamaplus

Se alătură acestei campanii și vedetele din Republica Moldova.

Tatiana Heghea, Cornelia Ștefăneț, Lenuța Gheorghiță, Mariana Mihăilă și multe alte nume cunoscute vă vor convinge de un lucru simplu: „Cu o prăjitură se face primăvara!”. Vor găti cu multă pasiune cele mai delicioase deserturi pe care știu a le face, alături de cofetari profesioniști sau alături de cei dragi și vă vor da cele mai bune sfaturi culinare.

mamaplus

Iar de Paște, de la noi veți afla cum se coace cel mai frumos cozonac și cea mai delicioasă pască. Coocking bloggerița Diana Conea de la Dia-s Kitchen și gospodina Lidia Iliescu Vlas supranumită „mâni de aur” vă vor împărtăși din secretele lor culinare. Nu va lipsi nici cireașa de pe tort – Gabriela mica gospodină care, ca de fiecare dată, ne va încânta cu prezența ei dulce.

Nu am uitat nici de gospodinele de pe grupurile de socializare de gătit. Premiile vor fi și de această dată mult așteptate – tăvi și forme de copt de primă calitate, cutii pentru depozitarea ingredientelor pentru prăjituri și multe alte instrumente pentru bucatarie.

Așadar, bucură-te de o primăvară dulce alături de Dr. Oetker și nu ezita să îți încerci norocul!

mamaplus