mamaplus.md

O bunică cu 2 nepoți, loviți pe trecerea de pietoni. Sunt în stare gravă

-
//
13.11.2018

O bunică împreună cu doi nepoţi ai săi au fost loviţi în plin de o maşină pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în această seara pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Capitalei.

mamaplus.md

"Traumatism cranio-cerebral sever, copilul de opt anişori este în comă, iar copilul de 11 ani are traumatism cranio cerebral minor şi este internat în secţia neuro-chirurgie", a spus medicul pediatru spitalul V.Ignatenco, Constanţa Dogaru.

Potrivit primelor informaţii, femeia în vârstă de 53 de ani a fost transportată la Spitalul de Urgenţă, iar cei doi minori, un băieţel de opt ani şi o fetiţă de 12 ani au sunt la Spitalul pentru copii Valentin Ignatenco. Potrivit medicilor, copilul de opt ani se află în stare gravă. 

Un martor ocular al accidentului povesteşte că cele trei persoane treceau strada regulamentar în momentul în care au fost loviţi de o maşină. 

Şoferul automobilului, un bărbat în vârstă de 32 de ani a declarat că nu a observat victimele. 

Potrivit poliţiei, accidentul s-ar fi produs din cauza condiţiilor climaterice nefavorabile. Totuşi, şoferul urmează să treacă alcooltestul. 

"Când am ajuns la faţa locului am depistat automobil de model Dacia, care a tamponat trei pietoni, dintre care doi minori şi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă, dintre care un băieţel a fost transportat în stare inconştientă. Doamna cu fetiţe sunt conştiente, au suferit diferite traumatisme", a spus poliţistul INP, Igor Proca.

Alte circumstanţe în care s-a produs accidentul se stabilesc.

Sursa: publika.md