mamaplus.md

Ninsorile și frigul nu ne părăsesc nici în acest weekend

-
//
11.01.2019

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează și pentru acest weekend ninsori în toată țara, dar și temperaturi relativ scăzute. Avertizarea de Cod galben de polei și precipitații se menține până la miezul nopții, dar nu este exclus că va fi prelungită.

mamaplus.md

Astfel, la nordul țării va ninge puternic astăzi, iar sâmbătă și duminică fulgii vor cădea mai rar. În același timp, mercurul din termometre va indica o minimă de până la -14 grade Celsius și o maximă de -2 grade.

mamaplus.md

La centrul Moldovei meteorologii prognozează ninsori puternice pe tot parcursul zilei de astăzi, în timp ce termometrele vor indica între -4 și -6 grade Celsius. Mâine și poimâine temperaturile vor scădea și mai mult, dar ninsorile se mai reduc.

mamaplus.md

La sud vom avea la fel precipitații puternice sub formă de ninsoare și o maximă de -2 grade Celsius. În următoarele două zile temperaturile vor crește pe timp de zi și vor scădea pe parcursul nopții. Ninsorile se vor potoli abia spre duminică, atunci când cerul va fi variabil, iar termometrele vor indica până la +2 grade Celsius.

mamaplus.md