mamaplus

Nicu Țărnă despre divorț: ”Lucrurile au început să nu mai meargă”

-
//
01.10.2019

Se pare că unul dintre motivele principale ale divorțului din cuplul Nicu și Cristina Țărnă a fost lipsa de comunicare. Cel puțin așa afirmă artistul într-o emisiune televizată.

mamaplus

Totuși, cei doi au rămas în relații bune și continuă să comunice, spune interpretul.

Pur și simplu eu îmi caut de viața mea, ea își caută de viața ei. A fost mai puțină comunicare, mai puțină atenție, și asta duce la diferite momente. Noi comunicăm și până în ziua de astăzi, nu e cum se aude la alții, cu scânteie și tunete. Nu vreau să povestesc prea multe, căci e o istorie personală (…). Faptul că am ajuns să divorțăm este un semn că lucrurile au început să nu mai meargă”, a spus Nicu Țărnă.

Actorul și solistul trupei Gândul Mâței spune totuși că nu încetează să creadă în iubire: „Dragoste există și ea oricum domină, ea mișcă totul în lumea asta, nu trebuie să disperi (…). Acea dragoste cu fluturi în burtă e mai mult o chestie de adolescență, dar… sunt foarte încrezător că dragostea există și trebuie să existe”, a mai spus Nicu Țărnă.

Despre divorțul dintre cei doi a scris Cristina Țărnă pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că despărțirea dintre ei s-a produs de aproape un an, dar toamna aceasta au divorțat „pe hârtie”.

Sursa: tv8.md