mamaplus

Nicole Kidman are o nepoată superbă care îi seamănă izbitor

-
//
06.11.2019

Lucia Hawley are 21 de ani și își dorește mult să devină actriță, exact ca mătușa sa celebră. Imaginile în care Nicole Kidman apare împreună cu nepoata ei, Lucia, demonstrează clar cât de mult contează genele bune în frumusețe. Cele două seamănă foarte mult, iar acum tânăra este dornică să calce pe urmele mătușii sale.

mamaplus

Lucia Hawley este fiica surorii vedetei, Antonia Kidman. Ea e studentă la jurnalism, dar speră să devină actriță. Cu părul ei blond și același zâmbet cuceritor ca al mătușii sale, Lucia pare o copie mai tânără a actriței australiene. Lucia este cea mai mică fiică din căsnicia Antoniei Kidman cu fostul ei soț, Angus Hawley.

Lucia are o legătură strânsă cu Nicole Kidman. Ele au participat împreună la mai multe evenimente mondene: la începutul anului, cele două au pășit pe covorul roșu la premiera filmului "Destroyer".

Tânăra a declarat în trecut că îi place facultatea și că se pregătește pentru o carieră precum cea a mamei sale.

Antonia Kidman a fost jurnalist la postul de televiziune Channel Nine, unde a lucrat la emisiunea "Today", apoi s-a mutat în orașul australian Newcastle, unde a devenit reporter la postul de televiziune NBN.