A născut la 72 de ani. După un an, a simțit consecințele nașterii târzii

A născut la 72 de ani. După un an, a simțit consecințele nașterii târzii

-
//
09.08.2017

Anul trecut, Daljinder Kaur, în vârstă de 72 de ani, a adus pe lume un copil. Înainte de asta, femeia a trăit timp de 46 de ani cu soțul ei, însă nu au putut concepe un copil. Desigur, femeia a reușit să rămână însărcinată cu ajutorul fertilizării în vitro, dar faptul că a fost în stare să poarte și să dea naștere unui copil, este uimitor!

A născut la 72 de ani. După un an, a simțit consecințele nașterii târzii

Nu este surprinzător că unii au criticat-o, în timp ce alții s-au bucurat sincer pentru fericitul cuplu. Acum, la un an de la nașterea fiului ei, Daljinder vorbește despre consecințele nașterii la o vârstă înaintată.

Femeia admite că maternitatea i s-a dat mult mai greu decât credea. Aceasta a început să obosească mai repede și să aibă probleme cu tensiunea. Acum, fiul ei Armaan a început să se târască, iar mama trebuie să-și petreacă cea mai mare parte a timpului pe podea, și nu este ușor pentru o persoană de vârsta ei. Daljinder s-a adresat medicilor, dar aceștia au ridicat umerii, explicând că vârsta e de vină.

Tatăl băiatului are 80 de ani și se îmbolnăvește des, de asemenea, din cauza vârstei. Cu toate acestea, el găsește putere și o ajută pe soția sa să-l educe pe Armaan. Trebuie să remarcăm că băiatul este foarte atașat de tatăl său.

A născut la 72 de ani. După un an, a simțit consecințele nașterii târzii

Părinții sunt foarte preocupați de sănătatea copilului. Băiețelul are un anișor, dar nu a prea adăugat în greutate, deoarece mama sa l-a alăptat doar 3 luni. Medicii le-au spus părinților că cel mic va adăuga în mod natural atunci când va fi cazul.

Daljinder și soțul ei au recunoscut că obosesc să aibă grijă de ei și de Armaan, dar fac tot posibilul pentru a crește un copil sănătos și puternic. Părinții nu caută vreo bonă care să-i ajute, deoarece consideră că nu există nimic mai bun decât îngrijirea părintească.

În ciuda tuturor dificultăților, părinții nu regretă că s-au decis la un pas atât de serios. Cei doi uită de toate greutățile atunci când Armaan îi cuprinde și le zâmbește.

Sursa: marketium.ru

Traducere: Mamaplus.MD