mamaplus

Momente dificile pentru Anca Serea! 5 dintre cei 6 copii ai săi s-au îmbolnăvit grav

-
//
30.01.2020

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă. 5 dintre cei 6 copii ai săi s-au îmbolnăvit destul de grav. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele sociale, unde a povestit ce se întâmplă în familia ei.

„Pitic zâmbitor de pe vremea când era sănătos tun... Situația la noi este așa: Sarah a fost prima din familie „atinsă” de această viroză: 39 cu 2 febră, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tuse. Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i foarte cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febră foarte, foarte mare: 40,2 de dimineață, deși este pe antitermice, iar de două zile și David... Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită, iar Noah rezistă! Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu... greu! Sunt convinsă că e doar o perioadă, dar lipsa somnului... ”, scrie Anca pe Instagram.

Anca Serea este căsătorită din 2015 cu Adi Sînă, împreună cu care are patru copii: Leah, Noah, Ava și Moise Petru. Anterior, aceasta a avut o căsnicie cu omul de afaceri Filip Poplingher, devenind părinți a doi copii: David și Sarah.